1
top of page

Torturi fără zahăr baby friendly pentru un Smash the cake de neuitat

Ședințele foto Smash the cake au devenit foarte populare în ultima vreme în rândul părinților și sunt foarte prezente în mediul online.

Tradiția Smash the cake torturi fără zahăr

Această tradiție a evenimentului Smash the cake a pornit din America și apoi, treptat a fost adoptată la nivel internațional. Evenimentul are loc cu ocazia aniversării de un an a bebelușului. Momentul culminant este distrugerea tortului, creat de altfel special pentru asta.

Dat fiind faptul că este prima aniversare din viața copilului, momentul trebuie să fie marcat într-un mod creativ. Iar Smash the cake este cu siguranță o tradiție distractivă, colorată și savuroasă, pentru întreaga familie.


torturi fără zahăr Craiova


Care este diferența între un tort smash și unul clasic?

Torturi fără zahăr pentru Smash the cake sunt de obicei de dimensiuni mai mici, tocmai pentru că sunt special realizate pentru micuții care împlinesc primul lor anișor de viață și sunt menite să fie devorate sau chiar distruse de micuți. Copilașii sunt liberi să se distreze și chiar să se murdărească în timpul acestui moment memorabil, care va fi imortalizat de către părinți sau de către un fotograf profesionist și păstrat ca amintire pentru toată viața.

Alegerea tortului este responsabilitatea părinților. Grija pentru binele și sănătatea micuțului primează, de aceea, nu culoarea și designul atractiv ar trebui să fie prioritare în alegerea tortului, cât ingredientele naturale, atent selectate, lipsa zahărului și a coloranților alimentari.

Specialiștii și pediatrii recomandă ferm părinților să nu introducă zahărul în alimentația copiilor cel puțin până la vârsta de 2 ani. Însă, cu cât copilul va consuma mai târziu și cu moderație zahăr, cu atât va fi mai bine pentru dezvoltarea lui fizică și psihică.

Lifespot le propune părinților o variantă sănătoasă, fără zahăr sau alți îndulcitori artificiali, din ingrediente 100% naturale, fără coloranți alimentari, fără E-uri, fără lactoză, ouă și fără făină.

Este un dulce bun, sănătos, natural, curat, delicat, baby-friendly, o alegere responsabilă pentru micuțul dumneavoastră.

Ce variante de torturi recomandă rawfetarii RawLala pentru Smash the cake?

Aproape orice tort din gama noastră de torturi raw vegan poate fi realizat în varianta pentru Smash the cake. Sunt excluse doar tipurile de tort care conțin cafea, matcha și cărbune activ. În rest, părinții pot alege orice sortiment existent în portofoliul nostru, în funcție de preferințele copilului.

Selecția tortului se va face și în funcție de alergiile și intoleranțele micuțului, de care ținem cont cu strictețe de fiecare dată.

Ce ingrediente conține un tort pentru Smash the cake?

Torturile Lifespot sunt realizate din semințe, nuci românești, caju, arahide, fulgi de ovăz, ulei de cocos și fructe. În funcție de tortul dorit, pe site puteți consulta lista completă de ingrediente. Pentru culoare, în cazul anumitor torturi, ne folosim de pudre bio (spirulină verde și albastră, matcha, cărbune activ). Nu folosim coloranți alimentari. În plus, prepararea tortului nu necesită coacere, prin urmare toate fructele și semințele își păstrează proprietățile nutritive.

De asemenea, ingredientele tortului pot fi selectate în funcție de alergiile și intoleranțele copilașului, dar și de alimentele care i-au fost deja introduse în diversificare.

Care este metoda de îndulcire a tortului?

Tortul pentru aniversarea de 1 an va fi îndulcit cu sirop de agave sau curmale, după cum vor opta părinții. Toate torturile RawLala sunt fără zahăr, iar principalele metode de îndulcire sunt mierea de albine (de la producător local), siropul de agave și eritritolul (folosit pentru diabetici).

Există limite în ceea ce privește decorarea unui tort raw vegan pentru Smash the cake?

Spre deosebire de torturile clasice, decorarea unui tort raw vegan este puțin mai limitată. Creativitatea noastră se încadrează în niște limite precise, tocmai pentru că nu ne dorim să folosim marțipan, coloranți, zahăr, care ar fi împotriva crezului nostru, care stă la baza acestui proiect.

Decorul se bazează pe fructe, bomboane raw vegan și figurine home made (acestea se pot alege dintre modelele disponibile), dar și jucării figurine.

În funcție de preferințele părinților putem personaliza decorul, astfel încât să fie cât mai aproape de tortul visat.

Cu cât timp înainte ar trebui făcută o comandă?

Fiind un tort deosebit, care necesită mai multă migală și atenție din partea rawfetarilor noștri, recomandăm plasarea comenzii cu minim 10 de ore înainte.

Vă dorim cât mai multe momente minunate alături de piticii năzdrăvani și pofticioși.

7 views0 comments

Comments


bottom of page